ΘΗΚΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΕΩΣ 5.11 TACTICAL 6.6 ΜΕ ΕΠΕΝΔΥΣΗ 58714

Κατασκευαστής:5.11 Tactical
26,90
Τιμή Τιμοκαταλόγου: 29,95
Σύντομη Περιγραφή:
Αυτή η θήκη γενικής χρήσεως 6.6 με επένδυση, έχει διαστάσεις 15 Χ 15 cm. Όλες τις οι πλευρές έχουν εσωτερικά αφρώδες μαλακό υλικό, για την προστασία ευαίσθητων αντικειμένων, όπως κυάλια, συσκευές NV, ή άλλες ηλεκτρονικές συσκευές. Κλείνει με αμφίδρομο φερμουάρ. Διαθέτει ιμάντες MOLLE...
58714
+

Αυτή η θήκη γενικής χρήσεως 6.6 με επένδυση, έχει διαστάσεις 15 Χ 15 cm.

Όλες τις οι πλευρές έχουν εσωτερικά αφρώδες μαλακό υλικό, για την προστασία ευαίσθητων αντικειμένων, όπως κυάλια, συσκευές NV, ή άλλες ηλεκτρονικές συσκευές. Κλείνει με αμφίδρομο φερμουάρ. Διαθέτει ιμάντες MOLLE στο μπροστινό μέρος της, ωστε υπάρχει η δυνατότητα να δεχτεί και άλλες θήκες μπροστά της. Με τους ιμάντες Slickstick της 5.11 που διαθέτει, τοποθετείται σε όλες τις πλατφόρμες τύπου MOLLE καθώς και σε ζώνη. Υλικό κατασκευής Cordura 1000D.

Το 5.11 Slickstick™ είναι συμβατό με βασικά συστήματα MOLLE, παρόλα αυτά, λειτουργεί όσο κανένα άλλο. Το Slickstick™ γλιστρά μέσα από ένα ανθεκτικό δακτύλιο κάνοντας πιο εύκολη την διευθέτηση και προσαρμογή των θηκών και οποιοδήποτε εξοπλισμού. Το Slickstick™ προσαρμόζεται όπως ένας κανονικός ιμάντας MOLLE, αλλά γλιστράει, για να το κάνει πιο εύκολο. Για να μετακινήσετε μία θήκη, απλά ξεκουμπώστε το κομβίο και τραβήξτε την ράβδο προς τα έξω.

Κατασκευαστής:
5.11 Tactical

Δείτε Ακόμη