-23%

ΤΑΜΠΛΕΤΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΝΕΡΟΥ KATADYN MICROPUR MF 1T

26,90
Τιμή Τιμοκαταλόγου: 35,00
Σύντομη Περιγραφή:
Ταμπλέτες καθαρισμού νερού KATADYN MICROPUR MF 1T, για γρήγορη και αποτελεσματική απολύμανση νερού. Περιλαμβάνονται 50 ταμπλέτες, με χρόνο αντίδρασης 30 λεπτά και 1 ταμπλέτα αντιστοιχεί σε 1 λίτρο . Τα αντιβακτηριακά δισκία με ιόντα αργύρου από το εμπορικό σήμα Katadyn είναι απολυμαντικό...
14570300
+

Ταμπλέτες καθαρισμού νερού KATADYN MICROPUR MF 1T, για γρήγορη και αποτελεσματική απολύμανση νερού.

Περιλαμβάνονται 50 ταμπλέτες, με χρόνο αντίδρασης 30 λεπτά και 1 ταμπλέτα αντιστοιχεί σε 1 λίτρο .

Τα αντιβακτηριακά δισκία με ιόντα αργύρου από το εμπορικό σήμα Katadyn είναι απολυμαντικό πόσιμου νερού υπό μορφή δισκίων. Η μάρκα katadyn κατασκευάζει προϊόντα υψηλής ποιότητας κατάλληλα για τις ανάγκες της υπαίθριας ζωής, του αθλητισμού. Οι ειδικοί από τα εργαστήρια Katadyn σχεδιάζουν επίσης θεραπείες για ευεξία και υγεία.

Το προϊόν που σχεδιάστηκε από τους ειδικούς της Katadyn είναι μια αντιβακτηριακή θεραπεία για την απολύμανση του τρεχούμενου νερού χάρη στην παρουσία ιόντων αργύρου και την αρχή μέσα στο προϊόν. Τα δισκία μπορούν να χρησιμοποιηθούν ιδανικά για μικρές ποσότητες νερού. Χάρη στη χρήση του προϊόντος, το νερό θα απελευθερωθεί από φύκια, μικρόβια και δυσάρεστες μυρωδιές. Το προϊόν είναι αποτελεσματικό για 6 μήνες μετά τη χρήση.

Συστάσεις για χρήση:

Τοποθετήστε τα δισκία μέσα στο δοχείο με νερό. Το προϊόν δρα σε 30 λεπτά κατά των ιών και των βακτηριδίων και σε 120 λεπτά κατά της αμοιβάδας και της γιάρδας. Αναμίξτε προσεκτικά μετά από 10 λεπτά. Χρησιμοποιήστε 1 ταμπλέτα ανά λίτρο νερού. Το νερό θα είναι πόσιμο μετά από 2 ώρες θεραπείας. Αποθηκεύστε το νερό σε κλειστό δοχείο σε θερμοκρασία 25 μοίρες.

Μην καταπιείτε τα δισκία. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεπλύνετε αμέσως με άφθονο νερό. Χρησιμοποιήστε το προϊόν με τις κατάλληλες προφυλάξεις. Διαβάστε προσεκτικά την ετικέτα του προϊόντος πριν από κάθε χρήση. Αποθηκεύεται σε ξηρό μέρος μακριά από πηγές φωτός και θερμότητας.

Eνδείξεις: Αντιβακτηριακά δισκία πλούσια σε ιόντα αργύρου για την απολύμανση του καθαρού νερού.

Σύνθεση για 1 δισκίο: Διχλωροϊσοκυανουρικό νάτριο (DCCNA) 4,5 mg, Α ιόντα αργύρου (Ag +) 0,1 mg.

Κίνδυνοι: Επιβλαβές για τους υδρόβιους οργανισμούς. Μπορεί να προκαλέσει μακροχρόνιες δυσμενείς επιπτώσεις στο υδάτινο περιβάλλον.

Προφυλάξεις: Κρατήστε το Micropur Forte MF 1T σε ξηρό μέρος κάτω από 25 βαθμούς Κελσίου. Μην απορίπτετε το προϊόν και το δοχείο του παρά μόνο με τις συνήθεις προφυλάξεις. Επιβλαβές όταν χρησιμοποιείται ακατάλληλα.