ΜΠΑΛΑΚΛΑΒΕΣ

Μπαλακλάβες για επιχειρησιακή χρήση από αστυνομικούς, στρατιωτικούς, πυροσβέστες και εργαζομένους σε σώματα ασφαλείας.

Μπαλακλάβες όλων των τύπων. Χειμερινές ή καλοκαιρινές, πυρίμαχες, διαπνέουσες ικανές να καλύψουν τις επιχειρησιακές σας ανάγκες.

49,90  
Αντιπυρική κουκούλα της Πολωνικής CO εξαιρετικά ανθεκτική, ιδανική για επιχειρήσεις αστικής και δασικής πυρόσβεσης. Η κουκούλα KEWA-ECO CURVE είναι κατασκευασμένη από έναν ειδικό συνδυασμό Kermel® , βισκόζης (Viscose) και Beltron ο οποίος προσδίδει στην κουκούλα πυρόσβεσης Curve μοναδικές...
+

13,90 15,00  
Κατασκευαστής: Pentagon
Κουκούλα Pentagon Kryptis Ninja. Μπαλακλαβα της pentagon σε στυλ ninja.
+

4,00  
Ακρυλική μπαλακλάβα απλή σε χακί,μαύρο.

6,00  
Κατασκευαστής: MILTEC
Επιχειρησιακή μπαλακλάβα MIL-TEC. 100% Βαμβακερή Επιτρέπει την σφαιρική όραση
+

10,00  
Κατασκευαστής: MILTEC
Επιχειρησιακή μπαλακλάβα MIL-TEC. 100% Πολυεστέρας Καλύπτει επαρκώς λαιμό, μάγουλα, στόμα και μύτη. Κατασκευασμένη για υψηλή διαπνοή Εξαιρετική για να την φοράτε με κράνος στην μηχανή.
+

8,50  
Κατασκευαστής: MILTEC
Επιχειρησιακή μπαλακλάβα MIL-TEC μακρυά. 100% Βαμβακερή Επιτρέπει την σφαιρική όραση Καλύπτει λαιμό και σβέρκο
+

19,00  
Κατασκευαστής: MILTEC
Μπαλακλάβα για εργαζομένους στο Πυροσβεστικό Σώμα κατασκευασμένη από 100% Aramide Nomex® by DuPont™. Τα πλεονεκτήματα του υλικού κατασκευής NOMEX: Βραδύκαυστο και αντιπυρικό Προστασία έναντι στα χημικά Είναι επιμηκυμένη για να καλύπτει τον λαιμό
+

13,90  
Κατασκευαστής: Pentagon
Μπαλακλάβα χειμερινού τύπου που ανοίγει, Pentagon Apokripsis. Με επένδυση για εσωτερικά για αντοχή στο κρύο. 88% Polyester, 12% Elastane. Κατάλληλη για να την φοράτε σε μηχανή, κάτω από το κράνος. One size.
+