ΜΟΝΟΒΟΛΑ B&P BIG GAME 32 ΓΡΑΜΜΑΡΙΩΝ

8,90
Σύντομη Περιγραφή:
Φυσίγγια μονόβολα B&P Big Game 32g. Το Big Game Palla της Baschieri & Pellagri είναι ένα Slug κυνηγετικό φυσίγγι σχεδιασμένο να αποδίδει την ενέργεια του σε αποστάσεις μέχρι και 100 μέτρα. Αυτό το καταφέρνει με τον άριστα βαλλιστικό σχεδιασμό της βολίδας του, αλλά και με την...
+

Φυσίγγια μονόβολα B&P Big Game 32g.

Το Big Game Palla της Baschieri & Pellagri είναι ένα Slug κυνηγετικό φυσίγγι σχεδιασμένο να αποδίδει την ενέργεια του σε αποστάσεις μέχρι και 100 μέτρα. Αυτό το καταφέρνει με τον άριστα βαλλιστικό σχεδιασμό της βολίδας του, αλλά και με την πλαστική ουρά που διαθέτει. Του επιτρέπει να διατηρήσει την βαλλιστική τροχιά του αλλά και την ακρίβεια του, για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από τα συμβατικά. Μπορεί να αποδώσει στις 5 βολές, γκρουπάρισμα 40 mm στα 50 μέτρα, ενέργεια από 3.480 joules μέχρι 2.037 joules στα 100 μέτρα, με ταχύτητες που ξεκινούν από 466 m/sec στην έξοδο της κάννης μέχρι 356 m/sec στα 100 μέτρα. Ταυτόχρονα έχει και ένα υψηλό βαθμό παραμόρφωσης στο θήραμα από 18,4mm που είναι το πάχος του σε 32mm. Είναι ένα καταπληκτικό μονόβολο που σε συνδυασμό με την τιμή του κατατάσσεται απλά μοναδικό.

Προσοχή! Τα βαριά αντικείμενα (π.χ. δίχτυα παραλλαγής, οπλοκιβώτια, σκηνές, φυσίγγια), ανήκουν στην κατηγορία των προϊόντων που δεν υπόκεινται στα δωρεάν μεταφορικά. Ανάλογα του συνολικού βάρους της παραγγελίας σας, το κόστος αποστολής θα υπολογιστεί με βάση την »πολιτική αποστολής προϊόντων«.

Τα υψηλού βάρους αντικείμενα αποστέλονται με μεταφορική εταιρία κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.

Προτείνουμε