ΕΙΔΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ

Είδη επιβίωσης για καθημερινή & επαγγελματική χρήση.

Διαθέσιμα είδη επιβίωσης, υψηλών προδιαγραφών. Μαχαίρια - σουγιάδες - πολυεργαλεία - θραύστες κρυστάλλων - διασωστικά είδη.

62,90 69,95  
Κατασκευαστής: 5.11 Tactical
5.11 Tactical 51130 Weapen Tool AR. Στυλό (μαύρο μεσαιο φυσίγγιο μελάνης) Σταυρωτό κατσαβίδι Ρυθμιστικό στοχάστρου με 4 εγκοπές Ρυθμιστικό στοχάστρου με 5 εγκοπές Αλουμίνιο
+

19,00  
Κατασκευαστής: Antonini
Κλασσική γραμμή πτυσσόμενων μαχαιριών «Old Bear®». Μεγεθος Medium «Old Bear ® » είναι η καινούργια μας πολυτελής παραγωγή πτυσσόμενων μαχαιρών με το χαρακτηριστικό γνώρισμα των απλών και εργονομικών γραμμών. Σηματοδοτεί και γιορτάζει την 90η επέτειο της εταιρείας μας (1925-2015), και...
+

17,00  
Κατασκευαστής: Antonini
Κλασσική γραμμή πτυσσόμενων μαχαιριών «Old Bear®». «Old Bear ® » είναι η καινούργια μας πολυτελής παραγωγή πτυσσόμενων μαχαιρών με το χαρακτηριστικό γνώρισμα των απλών και εργονομικών γραμμών. Σηματοδοτεί και γιορτάζει την 90η επέτειο της εταιρείας μας (1925-2015), και περιλαμβάνει μια...
+

12,00  
Κατασκευαστής: FAB DEFENCE
Μπρελόκ επιβίωσης εξαιρετικό για αυτοάμυνα. Κατασκευασμένο για να υπηρετεί την προσωπική σας ασφάλεια αυτο το μπρελόκ της FAB Defence είναι εξαιρετικό στην κατασκευή του, εργονομικό και εύκολο στην μεταφορά του με αποτέλεσμα να έχετε άμεση πρόσβαση σε περίπτωση που το χρειαστείτε....
+

39,00  
Κατασκευαστής: BOKER
Magnum Boker πολυεργαλείο είναι το τέλειο υψηλής απόδοσης all-rounder για γενική χρήση. Εργονομικά σχεδιασμένο, με επικάλυψη τιτάνιου - αλουμινίου στις λαβές που σε συνδυασμό με συνθετικά ένθετα παρέχουν τη βέλτιστη δυνατή πρόσφυση και ευκολία στην χρήση. Το πολυεργαλείο Magnum...
+

10,40 12,00  
Κατασκευαστής: NRG
Το NRG-5 είναι μερίδες φαγητού έκτακτης ανάγκης, γνωστή και ως Emergncy Food Rations (EFR). Το πακέτο έχει μέσα συμπιεσμένες μπάρες υψηλής ενέργειας, που έχουν δημιουργηθεί για χρήση σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης κατά τη διάρκεια καταστροφών, για στρατιωτικές επιχειρήσεις καθώς...
+

6,00  
Κατασκευαστής: OPINEL
Σουγιάς Opinel #2 με λαβή από ξύλο οξυάς και λάμα από ατσάλι. Δεν διαθέτει δαχτυλίδι ασφαλείας και έχει συνολικό μήκος λάμας 3,5 εκ.
+

6,10  
Κατασκευαστής: OPINEL
Σουγιάς Opinel #3 με λαβή από ξύλο οξυάς και λάμα από ατσάλι. Δεν διαθέτει δαχτυλίδι ασφαλείας και έχει συνολικό μήκος λάμας 4 εκ.
+

6,20  
Κατασκευαστής: OPINEL
Σουγιάς Opinel #4 με λαβή από ξύλο οξυάς και λάμα από ατσάλι. Δεν διαθέτει δαχτυλίδι ασφαλείας και έχει συνολικό μήκος λάμας 5 εκ.
+

6,50  
Κατασκευαστής: OPINEL
Σουγιάς Opinel #5 με λαβή από ξύλο οξυάς και λάμα από ατσάλι. Δεν διαθέτει δαχτυλίδι ασφαλείας και έχει συνολικό μήκος λάμας 6 εκ.
+

7,80  
Κατασκευαστής: OPINEL
Σουγιάς Opinel #6 με λαβή από ξύλο οξυάς και λάμα από ατσάλι. Διαθέτει δαχτυλίδι διπλής ασφαλείας και έχει συνολικό μήκος λάμας 7 εκ.
+

8,00  
Κατασκευαστής: OPINEL
Σουγιάς Opinel #7 με λαβή από ξύλο οξυάς και λάμα από ατσάλι. Διαθέτει δαχτυλίδι διπλής ασφαλείας και έχει συνολικό μήκος λάμας 8 εκ.
+

8,50  
Κατασκευαστής: OPINEL
Σουγιάς Opinel #8 με λαβή από ξύλο οξυάς και λάμα από ατσάλι. Διαθέτει δαχτυλίδι διπλής ασφαλείας και έχει συνολικό μήκος λάμας 8,5 εκ.
+

9,50  
Κατασκευαστής: OPINEL
Σουγιάς Opinel #9 με λαβή από ξύλο οξυάς και λάμα από ατσάλι. Διαθέτει δαχτυλίδι διπλής ασφαλείας και έχει συνολικό μήκος λάμας 9 εκ.
+

11,50  
Κατασκευαστής: OPINEL
Σουγιάς Opinel #10 με λαβή από ξύλο οξυάς και λάμα από ατσάλι. Διαθέτει δαχτυλίδι διπλής ασφαλείας και έχει συνολικό μήκος λάμας 10 εκ.
+

14,50  
Κατασκευαστής: OPINEL
Σουγιάς Opinel #12 με λαβή από ξύλο οξυάς και λάμα από ατσάλι. Διαθέτει δαχτυλίδι διπλής ασφαλείας και έχει συνολικό μήκος λάμας 12 εκ.
+

6,60  
Κατασκευαστής: OPINEL
Σουγιάς Opinel #2 με λαβή από ξύλο οξυάς και λάμα από ανοξείδωτο ατσάλι. Χωρίς δαχτυλίδι ασφαλείας και έχει συνολικό μήκος λάμας 3,5 εκ.
+

6,80  
Κατασκευαστής: OPINEL
Σουγιάς Opinel #3 με λαβή από ξύλο οξυάς και λάμα από ανοξείδωτο ατσάλι. Χωρίς δαχτυλίδι ασφαλείας και έχει συνολικό μήκος λάμας 4 εκ.
+

7,00  
Κατασκευαστής: OPINEL
Σουγιάς OPINEL no.4 VRI με ασφάλεια, λαβή από ξύλο οξυάς και λάμα ανοξείδωτη μήκους 5εκ.
+

7,00  
Κατασκευαστής: OPINEL
Σουγιάς OPINEL no.5 VRI με ασφάλεια, λαβή από ξύλο οξιάς και λάμα ανοξείδωτη μήκους 6 εκ.
+

8,50  
Κατασκευαστής: OPINEL
Σουγιάς OPINEL no.6 VRI με ασφάλεια, λαβή από ξύλο οξιάς και λάμα ανοξείδωτη μήκους 7 εκ.
+

8,80  
Κατασκευαστής: OPINEL
Σουγιάς OPINEL no.7 VRI με ασφάλεια, λαβή από ξύλο οξιάς και λάμα ανοξείδωτη μήκους 8 εκ.
+

8,90  
Κατασκευαστής: OPINEL
Σουγιάς OPINEL no.8 VRI με ασφάλεια, λαβή από ξύλο οξιάς και λάμα ανοξείδωτη μήκους 8,5 εκ.
+

9,90  
Κατασκευαστής: OPINEL
Σουγιάς OPINEL no.9 VRI με ασφάλεια, λαβή από ξύλο οξιάς και λάμα ανοξείδωτη μήκους 9 εκ.
+
1 2 3 4 5 6 7 8
2 - 11