ΕΙΔΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ

Είδη επιβίωσης για καθημερινή & επαγγελματική χρήση.

Διαθέσιμα είδη επιβίωσης, υψηλών προδιαγραφών. Μαχαίρια - σουγιάδες - πολυεργαλεία - θραύστες κρυστάλλων - διασωστικά είδη.

62,90 69,95  
Κατασκευαστής: 5.11 Tactical
5.11 Tactical 51130 Weapen Tool AR. Στυλό (μαύρο μεσαιο φυσίγγιο μελάνης) Σταυρωτό κατσαβίδι Ρυθμιστικό στοχάστρου με 4 εγκοπές Ρυθμιστικό στοχάστρου με 5 εγκοπές Αλουμίνιο
+

19,00  
Κατασκευαστής: Antonini
Κλασσική γραμμή πτυσσόμενων μαχαιριών «Old Bear®». Μεγεθος Medium «Old Bear ® » είναι η καινούργια μας πολυτελής παραγωγή πτυσσόμενων μαχαιρών με το χαρακτηριστικό γνώρισμα των απλών και εργονομικών γραμμών. Σηματοδοτεί και γιορτάζει την 90η επέτειο της εταιρείας μας (1925-2015), και...
+

17,00  
Κατασκευαστής: Antonini
Κλασσική γραμμή πτυσσόμενων μαχαιριών «Old Bear®». «Old Bear ® » είναι η καινούργια μας πολυτελής παραγωγή πτυσσόμενων μαχαιρών με το χαρακτηριστικό γνώρισμα των απλών και εργονομικών γραμμών. Σηματοδοτεί και γιορτάζει την 90η επέτειο της εταιρείας μας (1925-2015), και περιλαμβάνει μια...
+

5,00 7,50  
Κατασκευαστής: MILTEC
Camo Face Paint Stick Της Mil-Tec. Μικρο δοχείο 28ml με βαφή camo της Mil-Tec Εύκολο στη χρήση Εύκολο στην αφαίρεση Καμουφλάρετε το πρόσωπο ή τα χέρια σας
+

12,00  
Κατασκευαστής: FAB DEFENCE
Μπρελόκ επιβίωσης εξαιρετικό για αυτοάμυνα. Κατασκευασμένο για να υπηρετεί την προσωπική σας ασφάλεια αυτο το μπρελόκ της FAB Defence είναι εξαιρετικό στην κατασκευή του, εργονομικό και εύκολο στην μεταφορά του με αποτέλεσμα να έχετε άμεση πρόσβαση σε περίπτωση που το χρειαστείτε....
+

12,50 15,00  
Κατασκευαστής: Kershaw
Το Kershaw Ration 1140X είναι ένα το ιδανικό εργαλείο για κάμπινγκ και διαβίωση στην εξοχή. Αν κάνετε κάμπινγκ, ορειβασία, πεζοπορία ή κυνήγι τότε ξέρετε ότι χρειάζεστε αυτό εργαλείο. Εάν πρέπει να πάρετε μεσημεριανό γεύμα στο διάλειμμα σας τότε ξέρετε ότι χρειάζεστε αυτό το εργαλείο. Αν πρέπει...
+

7,00 8,00  
Κατασκευαστής: MFH
MFH Fire Starter Army. Σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε στη Σουηδία, ο σπινθηριστής μαγνησίου είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε κιτ επιβίωσης. Με σπίθες που φτάνουν τους 3000 βαθμούς Κελσίου ανάβει φωτιά σε όλες τις καιρικές συνθήκες, σε οποιοδήποτε υψόμετρο. Χρησιμοποιούνται από έναν μεγάλο...

6,10  
Κατασκευαστής: OPINEL
Σουγιάς Opinel #2 με λαβή από ξύλο οξυάς και λάμα από ατσάλι. Δεν διαθέτει δαχτυλίδι ασφαλείας και έχει συνολικό μήκος λάμας 3,5 εκ.
+

6,20  
Κατασκευαστής: OPINEL
Σουγιάς Opinel #3 με λαβή από ξύλο οξυάς και λάμα από ατσάλι. Δεν διαθέτει δαχτυλίδι ασφαλείας και έχει συνολικό μήκος λάμας 4 εκ.
+

6,40  
Κατασκευαστής: OPINEL
Σουγιάς Opinel #4 με λαβή από ξύλο οξυάς και λάμα από ατσάλι. Δεν διαθέτει δαχτυλίδι ασφαλείας και έχει συνολικό μήκος λάμας 5 εκ.
+

6,70  
Κατασκευαστής: OPINEL
Σουγιάς Opinel #5 με λαβή από ξύλο οξυάς και λάμα από ατσάλι. Δεν διαθέτει δαχτυλίδι ασφαλείας και έχει συνολικό μήκος λάμας 6 εκ.
+

8,30  
Κατασκευαστής: OPINEL
Σουγιάς Opinel #6 με λαβή από ξύλο οξυάς και λάμα από ατσάλι. Διαθέτει δαχτυλίδι διπλής ασφαλείας και έχει συνολικό μήκος λάμας 7 εκ.
+

8,60  
Κατασκευαστής: OPINEL
Σουγιάς Opinel #7 με λαβή από ξύλο οξυάς και λάμα από ατσάλι. Διαθέτει δαχτυλίδι διπλής ασφαλείας και έχει συνολικό μήκος λάμας 8 εκ.
+

8,50  
Κατασκευαστής: OPINEL
Σουγιάς Opinel #8 με λαβή από ξύλο οξυάς και λάμα από ατσάλι. Διαθέτει δαχτυλίδι διπλής ασφαλείας και έχει συνολικό μήκος λάμας 8,5 εκ.
+

10,20  
Κατασκευαστής: OPINEL
Σουγιάς Opinel #9 με λαβή από ξύλο οξυάς και λάμα από ατσάλι. Διαθέτει δαχτυλίδι διπλής ασφαλείας και έχει συνολικό μήκος λάμας 9 εκ.
+

12,30  
Κατασκευαστής: OPINEL
Σουγιάς Opinel #10 με λαβή από ξύλο οξυάς και λάμα από ατσάλι. Διαθέτει δαχτυλίδι διπλής ασφαλείας και έχει συνολικό μήκος λάμας 10 εκ.
+

15,10  
Κατασκευαστής: OPINEL
Σουγιάς Opinel #12 με λαβή από ξύλο οξυάς και λάμα από ατσάλι. Διαθέτει δαχτυλίδι διπλής ασφαλείας και έχει συνολικό μήκος λάμας 12 εκ.
+

6,60  
Κατασκευαστής: OPINEL
Σουγιάς Opinel #2 με λαβή από ξύλο οξυάς και λάμα από ανοξείδωτο ατσάλι. Χωρίς δαχτυλίδι ασφαλείας και έχει συνολικό μήκος λάμας 3,5 εκ.
+

6,80  
Κατασκευαστής: OPINEL
Σουγιάς Opinel #3 με λαβή από ξύλο οξυάς και λάμα από ανοξείδωτο ατσάλι. Χωρίς δαχτυλίδι ασφαλείας και έχει συνολικό μήκος λάμας 4 εκ.
+

7,00  
Κατασκευαστής: OPINEL
Σουγιάς OPINEL no.4 VRI με ασφάλεια, λαβή από ξύλο οξυάς και λάμα ανοξείδωτη μήκους 5εκ.
+

7,10  
Κατασκευαστής: OPINEL
Σουγιάς OPINEL no.5 VRI με ασφάλεια, λαβή από ξύλο οξιάς και λάμα ανοξείδωτη μήκους 6 εκ.
+

9,20  
Κατασκευαστής: OPINEL
Σουγιάς OPINEL no.6 VRI με ασφάλεια, λαβή από ξύλο οξιάς και λάμα ανοξείδωτη μήκους 7 εκ.
+

9,30  
Κατασκευαστής: OPINEL
Σουγιάς OPINEL no.7 VRI με ασφάλεια, λαβή από ξύλο οξιάς και λάμα ανοξείδωτη μήκους 8 εκ.
+

9,50  
Κατασκευαστής: OPINEL
Σουγιάς OPINEL no.8 VRI με ασφάλεια, λαβή από ξύλο οξιάς και λάμα ανοξείδωτη μήκους 8,5 εκ.
+
1 2 3 4 5 6 7 8
2 - 16