ΓΥΑΛΙΑ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΑ TIFOSI ORDNANCE ΜΕ 3 ΦΑΚΟΥΣ

Κατασκευαστής:
94,90
Σύντομη Περιγραφή:
Γυαλιά Σκοπευτικά Tifosi Ordnance Με 3 Φακούς. Τα σκοπευτικά γυαλιά Ordnance Tactical με τρεις φακούς Smoke/HC Red/Clear του οίκου Tifosi Optics Αμερικής προσφέρουν αξιόπιστη προστασία με την κλασική εμφάνιση ενός σπορ γυαλιού. Κατασκευασμένα σύμφωνα με το Αμερικάνικο στρατιωτικό πρότυπο...
1131100101
+

Γυαλιά Σκοπευτικά Tifosi Ordnance Με 3 Φακούς.

Τα σκοπευτικά γυαλιά Ordnance Tactical με τρεις φακούς Smoke/HC Red/Clear του οίκου Tifosi Optics Αμερικής προσφέρουν αξιόπιστη προστασία με την κλασική εμφάνιση ενός σπορ γυαλιού. Κατασκευασμένα σύμφωνα με το Αμερικάνικο στρατιωτικό πρότυπο MIL-SPEC MIL-PRF-32432(GL) Class 1 θα σας προστατέψουν από μικροαντικείμενα και θραύσματα (3.8mm, 0.376 gr) που κινούνται με μεγάλες ταχύτητες (195 m/s) και παράλληλα θα σας βοηθήσουν να μείνετε συγκεντρωμένοι στο στόχο.

Ιδανικά για επαγγελματική χρήση από αστυνομικούς και στρατιωτικούς, για πρακτική σκοποβολή καθώς και κάθε άλλη σκοπευτική δραστηριότητα (όπως airsoft ή paintball) τα γυαλιά βαλλιστικής προστασίας Tifosi Ordnance Tactical Smoke/HC Red/Clear καλύπτουν επίσης τις απαιτήσεις του Αμερικάνικου πρότυπου ασφαλείας Z87.1 για προστασία από κρούσεις μικροαντικειμένων, οπτική διαύγεια και κάλυψη των οφθαλμών, είναι πολύ ελαφριά, δε θαμπώνουν και διαθέτουν τρεις διαφορετικούς φακούς τους οποίους μπορείτε να αλλάζετε μεταξύ τους όποτε επιθυμείτε με μεγάλη ευκολία.

Οι κατασκευασμένοι από πολυανθρακικό υλικό φακοί στα γυαλιά ασφαλείας Tifosi Ordnance Tactical Smoke/HC Red/Clear είναι εξαιρετικά ανθεκτικοί στις εκδορές και τις κρούσεις μικροαντικειμένων με μεγάλες ταχύτητες, αποτρέπουν τις παραμορφώσεις στο οπτικό σας πεδίο και προστατεύουν απόλυτα από τις υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου UVA/UVB και UV400 ενώ ο καθένας από αυτούς προσφέρει κάτι μοναδικό.

Ο σκούρος φακός (Smoke) είναι ιδανικός για συνθήκες έντονης ηλιοφάνειας αφού επιτρέπει μόλις στο 15.4% της φωτεινότητας να διαπεράσει τον φακό ενώ ο διάφανος φακός (Clear) είναι κατάλληλος για δραστηριότητες σε συνθήκες χαμηλής φωτεινότητας, όπως για παράδειγμα σε συννεφιά, βροχή ή σε κάποιο εσωτερικό χώρο. Τέλος, ο κόκκινος φακός (HC Red) προσφέρει αυξημένη αντίθεση και είναι κατάλληλος για συνθήκες όπου υπάρχει εναλλαγή μεταξύ ηλιοφάνειας και συννεφιάς.

Ο σκελετός στα βαλλιστικά γυαλιά Ordnance Tactical Smoke/HC Red/Clear, αλλά και σε όλα τα γυαλιά της Tactical σειράς του οίκου Tifosi Optics, είναι κατασκευασμένος από το εξαιρετικά ανθεκτικό υλικό Grilamid TR-90 NZZ και έχει ματ χρώμα ώστε να μη γυαλίζει κατά τη διάρκεια επιχειρήσεων. Έχει ιδιαίτερα υψηλή αντοχή στην κάμψη και σε κρούσεις μικροαντικειμένων, δεν επιτρέπει τη δημιουργία ρωγμών λόγω πιέσεων, δεν επηρεάζεται από καιρικά φαινόμενα και τις υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου και είναι ανθεκτικό ενάντια σε χημικά.

Τα επιχειρησιακά γυαλιά Tifosi Ordnance Tactical Smoke/HC Red/Clear διαθέτουν ρυθμιζόμενους βραχίονες καθώς και ρυθμιζόμενο επιρρίνιο τα οποία προσφέρουν άψογη και ξεκούραστη εφαρμογή και είναι ενισχυμένα με υδρόφιλο καουτσούκ ώστε να μη γλιστράνε και να παραμένουν σταθερά στη θέση τους ακόμα και όταν ιδρώνετε.

Είναι κατάλληλα για όλα τα μεγέθη προσώπων (small, medium και large) και διατίθενται με μία σκληρή καθώς και μία μαλακή θήκη από ύφασμα μικροϊνών η οποία είναι κατάλληλη για τον καθαρισμό τους και πλένεται στους 30˚C στο χέρι ή στο πλυντήριο.

Χαρακτηριστικά

 • Κατασκευασμένα σύμφωνα με τις απαιτήσεις του Αμερικάνικου πρότυπου ασφαλείας Z87.1 και του Αμερικάνικου στρατιωτικού πρότυπου MIL-PRF-32432(GL) Class 1
 • Προσφέρουν προστασία από κρούσεις μικροαντικειμένων, οπτική διαύγεια και εξαιρετική κάλυψη οφθαλμών
 • Απόλυτη προστασία από τις επιβλαβείς υπεριώδεις ακτίνες UVA/UVB και UV400
 • Τρεις διαφορετικοί πολυανθρακικοί φακοί, εύκολα εναλλασσόμενοι και ανθεκτικοί στις εκδορές και τις κρούσεις μικροαντικειμένων με μεγάλες ταχύτητες
 • Σκελετός σε ματ χρώμα από Grilamid TR-90 NZZ, με υψηλή αντοχή στην κάμψη και τις κρούσεις μικροαντικειμένων
 • Ρυθμιζόμενοι βραχίονες και ρυθμιζόμενο επιρρίνιο για άψογη και σταθερή εφαρμογή
 • Ενίσχυση με υδρόφιλο καουτσούκ στους βραχίονες και το επιρρίνιο για να μην γλιστράνε όταν ιδρώνετε

Προτεινόμενη Χρήση

Τα γυαλιά βαλλιστικής προστασίας Tifosi Ordnance Tactical Smoke/HC Red/Clear προσφέρουν αξιόπιστη προστασία ενάντια στις κρούσεις μικροαντικειμένων με μεγάλες ταχύτητες και είναι ιδανικά για επαγγελματική χρήση από αστυνομικούς και στρατιωτικούς, για πρακτική σκοποβολή καθώς και κάθε άλλη σκοπευτική δραστηριότητα (όπως airsoft ή paintball).

Προδιαγραφές

 • Τύπος φακών: Πολυανθρακικός
 • Χρώματα φακών: Smoke, HC Red, Clear
 • Προστασία UV: 100% απορρόφηση της υπεριώδους ακτινοβολίας UVA/UVB και UV400
 • Κατάλληλα για μέγεθος: Small, Medium, Large
 • Σκελετός: Grilamid TR-90 NZZ
 • Βραχίονες: Grilamid TR-90 NZZ, ρυθμιζόμενοι, με υδρόφιλο καουτσούκ
 • Επιρρίνιο: Υδρόφιλο καουτσούκ, ρυθμιζόμενο
 • Βάρος: 30 gr
 • Πιστοποίηση: ANSI Z87.1, MIL-PRF-32432(GL)

Περιεχόμενα

 • Ένα ζευγάρι σκοπευτικά γυαλιά Tifosi Ordnance Tactical Smoke/HC Red/Clear
 • Πολυανθρακικοί φακοί σε τρεις (3) χρωματισμούς (Smoke, HC Red & Clear)
 • Μία σκληρή θήκη
 • Μία μαλακή θήκη μικροϊνών

Εγγύηση

Τα γυαλιά του Αμερικάνικου οίκου Tifosi Optics καλύπτονται από εγγύηση ενός (1) έτους για κατασκευαστικά ελαττώματα. Τα ελαττωματικά προϊόντα αντικαθίστανται ή επιδιορθώνονται σύμφωνα με την κρίση του κατασκευαστή. Η εγγύηση δεν καλύπτει προϊόντα που υπόκεινται σε φυσιολογική φθορά, απώλεια, κλοπή, πτώση, σπάσιμο, εκδορές, γδαρσίματα και κάθε άλλη ζημιά που προκαλείται από φυσιολογική χρήση.

Κατασκευαστής:
Tifosi Optics