ΦΑΚΟΣ NITECORE DIVING LIGHT DL10 ΚΑΤΑΔΥΤΙΚΟΣ

Κατασκευαστής:
104,90
Σύντομη Περιγραφή:
Υποβρύχιος φακός NITECORE DIVING LIGHT DL10 ανθεκτικός έως και 30 μέτρα βάθος. Ο υποβρύχιος φακός DL10 NITECORE, είναι πολύ ελαφρύς καθώς έχει γίνει εξαιρετική αφαίρεση περιττού βάρους. Περιλαμβάνει καταδυτικό δείκτη που χρησιμεύει στην ασφάλεια. Ο μεταλλικός δείκτης βιδώνει στον φακό και η...
DL10
+

Υποβρύχιος φακός NITECORE DIVING LIGHT DL10 ανθεκτικός έως και 30 μέτρα βάθος.

Ο υποβρύχιος φακός DL10 NITECORE, είναι πολύ ελαφρύς καθώς έχει γίνει εξαιρετική αφαίρεση περιττού βάρους. Περιλαμβάνει καταδυτικό δείκτη που χρησιμεύει στην ασφάλεια. Ο μεταλλικός δείκτης βιδώνει στον φακό και η χρήση του προορίζεται για να προστατεύει τον δύτη να μην έρχεται σε επαφή με επικίνδυνα αντικείμενα ή θαλάσσιους οργανισμούς αλλά και για να τον χρησιμοποιεί ο δύτης για να ειδοποιεί τους άλλους δύτες χτυπώντας ελαφρά την μπουκάλα τους.Συνοδεύεται από ειδικό καταδυτικό λουράκι καρπού που βοηθά τον δύτη να έχει τα χέρια του ελεύθερα. Λειτουργεί με μία μπαταρία Li-ion 18650 που σε συνδυασμό με το σταθερό κύκλωμα ρεύματος παρέχει ενέργεια έως και 9 ώρες !

Όλες οι λειτουργίες, τα επίπεδα φωτεινότητας και οι ειδικές λειτουργίες επιτυγχάνονται με το ένα χέρι. Με την μονάδα εξελιγμένης ρύθμισης της θερμοκρασίας (ATR) ο DL10 ρυθμίζει την ισχύ της φωτεινότητας ανάλογα με θερμοκρασία στο εσωτερικό του. Έτσι κρατά στο μέγιστο την απόδοση του. Είναι κατασκευασμένος από κράμα αλουμινίου αεροναυπηγικής ποιότητας με φινίρισμα σκληρής ανοδίωσης στρατιωτικών προδιαγραφών ΗΑΙΙΙ που αποτρέπει την διάβρωση από το θαλασσινό νερό αποτελεσματικά. Ο εμπρόσθιος δακτύλιος είναι ανθεκτικός στη σκουριά και προστατεύει όλα τα κύρια μέρη του φακού. Το κρύσταλλο είναι ορυκτό εξαιρετικά καθαρό με αντί-ανακλαστική επίστρωση. Η εξωτερική επιφάνεια του είναι καλυμμένη στο μεγαλύτερο μέρος της από ρομβοειδές εγχάρακτο μοτίβο για αντιολισθητικό κράτημα σε κάθε περίπτωση.


Χαρακτηριστικά Nitecore DL10

 • Χρησιμοποιεί ένα λευκό LED CREE XP-L Hi V3 με ισχύ έως και 1000Lumens
 • Ενσωματώνει κόκκινα LED που λειτουργούν βοηθητικά και παράλληλα για υποβρύχια φωτογράφιση.
 • Συνδυασμός της τεχνολογίας Κρυστάλλινης Επίστρωσης με την τεχνολογία Ψηφιακών Οπτικών Ακριβείας για την εξαιρετική απόδοση του ανακλαστήρα.
 • Μέγιστη ένταση δέσμης που φθάνει τα 12.400 κεριά και απόσταση δέσμης που φτάνει τα 223 μέτρα.
 • Υψηλής απόδοσης κύκλωμα σταθερού ρεύματος παρέχει διάρκεια λειτουργίας έως και 9 ώρες.
 • Ειδικό ενσωματωμένο σπείρωμα για την προσαρμογή του ειδικού καταδυτικού δείκτη.
 • Διαθέτει προστασία από ανάποδη πολικότητα.
 • Σκληρυμένο, εξαιρετικά καθαρό ορυκτό κρύσταλλο με αντί-ανακλαστική επίστρωση.
 • Κατασκευασμένος από αεροναυπηγικής ποιότητας κράμα αλουμινίου με φινίρισμα σκληρής ανοδίωσης στρατιωτικών προδιαγραφών HAIII.
 • Σύμφωνα με το πρότυπο IPX8 είναι υποβρύχιος έως και 30 μέτρα βάθος.
 • Ανθεκτικός σε πτώσεις από ύψος έως και 1,5 μέτρα.
 • Ικανότητα στήριξης στην ουρά τουΚατασκευαστής:
NITECORE

Δείτε Ακόμη