ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ

2,90  
Αστέρια Στολής Ανωτέρων 8Β.
+

2,90  
Αστέρια Στολής Αξιωματικών 8Β.
+

2,00  
Εθνόσημο Αξιωματικών Για Jokey ή Μπερε.
+

1,50  
Εθνόσημο Για Μπερέ.
+

1,00  
Εθνόσημο Υπαξιωματικών-Οπλιτών για Τζόκεϊ-Μπερέ.
+

2,00  
Επωμίδες Στρατου Πουκαμίσου Αξιωματικών.
+

2,00  
Επωμίδες Στρατού Τζάκετ Αξιωματικών.
+

4,50  
Μπρελόκ 2Α ΜΑΛ/ Ειδικές Δυνάμεις Μακρόστενο μπρελόκ όπου στην μια πλευρά είναι ραμμένη η πρόταση "2Α ΜΑΛ" με το προβλεπόμενο σήμα ενώ από την άλλη πλευρά είναι ραμμένη η πρόταση “ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ”.
1 Είδη
+

4,50  
Μπρελόκ Διοίκηση Υποβρυχίων Καταστροφών Ομάδες Ανορθόδοξου Πολέμου Μακρόστενο μπρελόκ όπου στην μια πλευρά είναι ραμμένη η πρόταση "ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ" με το προβλεπόμενο σήμα ενώ από την άλλη πλευρά είναι ραμμένη η πρόταση “ΟΜΑΔΕΣ ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ”.
+

4,50  
Μπρελόκ Κέντρο Εκπαίδευσης Πυροβολικού Μακρόστενο μπρελόκ όπου στην μια πλευρά είναι ραμμένη η πρόταση "Κ. Ε. ΠΒ." με το προβλεπόμενο σήμα ενώ από την άλλη πλευρά είναι ραμμένη η πρόταση “ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟΥ”.
+

4,50  
Μπρελόκ Ο ΤΟΛΜΩΝ ΝΙΚΑ/ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ Μακρόστενο μπρελόκ όπου στην μια πλευρά είναι ραμμένη η πρόταση "ΤΟΛΜΩΝ ΝΙΚΑ" με το προβλεπόμενο σήμα ενώ από την άλλη πλευρά είναι ραμμένη η πρόταση “ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ”.
+

4,50  
Μπρελόκ ΟΥΚ Ραφτό Μπρελόκ ΟΥΚ με το Βατράχι
+

4,50  
Μπρελόκ Σχολή Αλεξιπτωτιστών Μακρόστενο μπρελόκ όπου στην μια πλευρά είναι ραμμένη η πρόταση "ΣΧ. ΑΛ" με το προβλεπόμενο σήμα ενώ από την άλλη πλευρά είναι ραμμένη η πρόταση “ΣΧΟΛΗ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΩΝ”.
+

1,00  
Οπλόσημα Στολής.
+

2,50  
Σήμα Σχολείου ΣΠΕΠΟΠΕΔ Ειδικών Δυνάμεων.
+

2,50  
Σήμα Βαθμών Υπαξιωματικών Στολής 8Β. Σήματα όλων των σωμάτων και όπλων για όλους τους βαθμούς των υπ/ξκών για την επίσημη στολή 8Β σε σετ.
+

3,50  
Κατασκευαστής: SURVIVORS
Σήμα Καουτσούκ που αναγράφει την ομάδα αίματός σας. Θεωρείται σημαντικό για αστυνομικούς, λιμενικούς, ομάδες διασώσεων και στρατιωτικούς οι οποίοι καθημερινά βρίσκονται εργασιακό περιβάλλον όπου παραμονεύουν διαφορετικών ειδών κίνδυνοι. Παρατηρήθηκε ότι έχουν σώσει ζωές. Ο λόγος είναι...

4,90  
Σήμα Παραμεθορίου.
+

1,00  
Σήμα Πέτου Αξιωωματικού Στολής Παραλλαγής Παρέλασης.
+

1,00  
Σήμα Πέτου Αξιωματικών Στολής Παραλλαγής.
+

0,50  
Σήμα Πέτου Μονίμων Υπαξιωματικών Στολής Παραλλαγής.
+

4,00  
Σήμα Συμμετοχής Αποστολών NATO.
+

3,00  
Σήμα Τζάκετ Υπαξιωματικών.
+

3,00  
Φλόγες Μονίμων Αξιωματικών.
+