-26%

ΑΕΡΟΒΟΛΟ ΠΙΣΤΟΛΙ BERETTA PX4 STORM ΠΑΚΕΤΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Κατασκευαστής:
159,00
Τιμή Τιμοκαταλόγου: 215,00
Σύντομη Περιγραφή:
ΑΕΡΟΒΟΛΟ ΠΙΣΤΟΛΙ BERETTA PX4 STORM. Με την κομψότητα και τον εργονομικό σχεδιασμό του, το νέο μοντέλο αεροβόλου όπλου Beretta Px4 Storm, είναι ένα από τα δημοφιλέστερα! Το ημιαυτόματο αεροβόλο πιστόλι Beretta PX4 Storm CO2 διαμετρήματος 4,5 χιλ. με παλινδρόμηση κλείστρου έχει γεμιστήρα με...
+

ΑΕΡΟΒΟΛΟ ΠΙΣΤΟΛΙ BERETTA PX4 STORM.

Με την κομψότητα και τον εργονομικό σχεδιασμό του, το νέο μοντέλο αεροβόλου όπλου Beretta Px4 Storm, είναι ένα από τα δημοφιλέστερα!

Το ημιαυτόματο αεροβόλο πιστόλι Beretta PX4 Storm CO2 διαμετρήματος 4,5 χιλ. με παλινδρόμηση κλείστρου έχει γεμιστήρα με δυνατότητα εναλλαγής από σφαιρικά ατσάλινα ΒΒ σε μολυβένια βλήματα. Μοναδικής σχεδίασης γεμιστήρα με χωρητικότητα (2χ8) σε κάθε πλευρά 8 βλήματα.

Διαμέτρημα

4.5mm (.177) BBs Ατσάλινα & μολυβένια Pellets

Πηγή Ενέργειας

Αμπούλα CO2 12γρ

Χωρητικότητα Γεμιστήρα

2 μύλοι 8 βολών έκαστος

Ασφάλεια

Χειροκίνητη

Σκοπευτικά

Σταθερά

Σκανδάλη

Διπλής ενέργειας

Ενέργεια

2.1 Joule (BBs) - 2.5 J (Pellet)

Ταχύτητα

115 m/sec

Ολικό Μήκος

192χιλ.

Μήκος Κάννης

105χιλ.

Βάρος

755γρ


Συσκευασία: Το πιστόλι διατίθεται σε χάρτινο κουτάκι. Περιλαμβάνονται οδηγίες χειρισμού στα Αγγλικά.

Δώρο με το αεροβόλο Beretta PX4 Storm, ένα κουτί 500 βολίδες, 10 αμπούλες, 20 χάρτινους στόχους, 1 λάδι συντήρησης και βαλιτσάκι για ασφαλή αποθήκευση και μεταφορά.

Κατασκευαστής:
Umarex

Προϋποθέσεις Αγοράς

Για την αγορά ενός αεροβόλου Όπλου (Πιστολιού ή Τυφεκίου) ο υποψήφιος αγοραστής πρέπει να έχει κλείσει το 18ο 'ετος της ηλικίας του και να είναι μόνιμος κάτοικος χώρας της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Οπότε απαραίτητη προϋπόθεση πριν την εκτέλεση της παραγγελία θα σας ζητήσουμε την επίδειξη της αστυνομικής σας ταυτότητα.

Δείτε Ακόμη

Οι πελάτες αγόρασαν επίσης