-13%

ΑΕΡΟΒΟΛΟ ASG STEYR MANNLICHER M9-A1

77,00
Τιμή Τιμοκαταλόγου: 89,00
Σύντομη Περιγραφή:
Αεροβόλο πιστόλι ASG Steyr M9-A1 που λειτουργεί με αμπούλα διοξειδίου (CO2). Δέχεται γεμιστήρα 19 βολών και ρίχνει μεταλλικά σφαιρίδια (BB's) διαμέτρου 4.5mm. Σκοπευτικό οπτικών ινών, εργονομική λαβή, διαθέτει βάση (rail) κάτω από την κάνη για την προσαρμογή φακού,εύκολη τοποθέτηση...
+

Αεροβόλο πιστόλι ASG Steyr M9-A1 που λειτουργεί με αμπούλα διοξειδίου (CO2).

Δέχεται γεμιστήρα 19 βολών και ρίχνει μεταλλικά σφαιρίδια (BB's) διαμέτρου 4.5mm. Σκοπευτικό οπτικών ινών, εργονομική λαβή, διαθέτει βάση (rail) κάτω από την κάνη για την προσαρμογή φακού,εύκολη τοποθέτηση της αμπούλας, η γεμιστήρα βγαίνει κάτω από την λαβή. Είναι κατασκευασμένο στην TAIWAN από την ActionSportGames με την άδεια της Steyr.

Τεχνικά χαρακτηριστικά:

  • Ολικό Μήκος: 187mm
  • Βάρος: 532 γρ.
  • Διαμέτρημα: 4,5mm
  • Χωρητικότητα γεμιστήρας: 19 βολές
  • Ενέργεια: 2,7 - 3,3 Joule
  • Ταχύτητα: 464 fps ή 139m/sec.

Συσκευασία:
Το πιστόλι διατίθεται σε χάρτινο κουτάκι.
Περιλαμβάνονται οδηγίες χειρισμού στα Αγγλικά.

Με το συγκεκριμένο αεροβόλο της ASG δώρο ένα κουτί 350 BBs, 5 αμπούλες και 20 χάρτινους στόχους.


Προϋποθέσεις Αγοράς:

Για την αγορά ενός αεροβόλου Όπλου (Πιστολιού ή Τυφεκίου) ο υποψήφιος αγοραστής πρέπει να έχει κλείσει το 18ο έτος της ηλικίας του και να είναι μόνιμος κάτοικος χώρας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Οπότε απαραίτητη προϋπόθεση πριν την εκτέλεση της παραγγελία θα σας ζητήσουμε την επίδειξη της αστυνομικής σας ταυτότητας.

Προϋποθέσεις Αγοράς

Για την αγορά ενός αεροβόλου Όπλου (Πιστολιού ή Τυφεκίου) ο υποψήφιος αγοραστής πρέπει να έχει κλείσει το 18ο 'ετος της ηλικίας του και να είναι μόνιμος κάτοικος χώρας της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Οπότε απαραίτητη προϋπόθεση πριν την εκτέλεση της παραγγελία θα σας ζητήσουμε την επίδειξη της αστυνομικής σας ταυτότητα.

Οι πελάτες αγόρασαν επίσης

Προτείνουμε