ΑΡΒΥΛΟ GARMONT NEMESIS 6.1 GTX COYOTE

Κατασκευαστής:
218,40
Τιμή Τιμοκαταλόγου: 229,90
Σύντομη Περιγραφή:
Άρβυλα κατασκευασμένα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας GARMONT NEMESIS 6.1 GTX COYOTE. Μεμβράνη Gore-Tex για απόλυτη αδιαβροχοποίηση, τεχνολογία Double Damper και Ergo Last για απόλύτη εφαρμογή, εργονομία και απορόφηση κραδασμών και ύφασμα Lenzi PERSPAIR υψηλής αντοχής πολυαμιδικών ινών....
481071/211
+

Άρβυλα κατασκευασμένα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας GARMONT NEMESIS 6.1 GTX COYOTE.

Μεμβράνη Gore-Tex για απόλυτη αδιαβροχοποίηση, τεχνολογία Double Damper και Ergo Last για απόλύτη εφαρμογή, εργονομία και απορόφηση κραδασμών και ύφασμα Lenzi PERSPAIR υψηλής αντοχής πολυαμιδικών ινών.

  • Υλικό κατασκευής: LENZI PERSPAIR
  • Εσωτερική επένδυση:GORE-TEX extended comfort
  • Εσωτερικός πάτος: PU
  • Σόλα:VIBRAM Extended Sole
  • Βάρος:515 gr (μεγ 42)


Τεχνολογίες Garmont Nemesis 6.1 Coyote

Ergo Last: Οταν περπατάμε στην ύπαιθρο και μάλιστα σε ορεινό έδαφος, ένα από τα πιό σημαντικά πράγματα ,που πρέπει να προσέχουμε, είναι η σταθερότητα του πέλματός μας. Για αυτόν τον λόγο η Garmont ανεπτυξε την τεχνολογία Ergo Last και την χρησιμοποιεί σε αρκετά μοντέλα της. Πρόκειται για έναν ανατομικό πάτο καμπυλομένο περιφεριακά με τρόπο , πού να "αγκαλιάζει" όλο το πέλμα και ειδικά την περιοχή της φτέρνας. Μέ αυτόν τον εργονομικό τρόπο επιτυγχάνεται περισσότερη υποστήριξη και μεγαλύτερη ασφάλεια κατά την χρήση.

Double Damper: Στο περπάτημα συχνα αντιμετωπίζουμε ανόμαλα και σκληρά εδάφη, γι΄αυτο είναι βασικότατο να χρησιμοποιούμε υποδήματα, που διαθέτουν απορόφηση κραδασμών. Η Garmont το επιτυγχάνει στον μέγιστο βαθμό χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Double Damper, η οποία χρησιμοποιεί 2 στρώσεις EVA : η μία στρώση βρίσκεται στη μεσόσολα και "μαλακώνει" το κραδασμό από το έδαφος ενώ το δεύτερο διαχέει και ελαχιστοποιεί τούς κραδαμούς που δέχεται ο αστράγαλος.Το αποτέλεσμα των δύο στρώσεων είναι η μέγιστη δυνατη απορόφηση των κραδασμών όταν το πέλμα έρχεται σε έπαφή με το έδαφος και μάλιστα όχι με τον πιό ελεγχόμενο τρόπο.

Lenzi PERSPAIR: Πρωτοπορικό ύφασμα της εταιρείας LENZI, που βασίζεται στην συνδιασμένη ύφανση διαφόρων υψηλής αντοχής πολυαμιδικών ινών, που έχει σαν αποτέλεσμα ενα ύφασμα με την μεγαλύτερη δυνατή μηχανική αντοχή, οντας συγχρόνως ελαφρύ, εξαιρετικά διαπνέον και πολύ εύκαμτο με τεράστια αντοχή σε τριβές (26.000 κύκλους τριβής έναντι 12.500 που είναι το στάνταρ στο χώρο) και την μεγαλύτερη δυνατόν αντοχή σε κοψίματα (επίπεδο 5)


Κατασκευαστής:
Garmont

Δείτε Ακόμη