ΡΑΦΤΑ ΣΗΜΑΤΑ & ΣΗΜΑΙΕΣ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΕΙΔΗ ΚΑΙ ΣΗΜΑΤΑ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ (ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ - ΣΤΡΑΤΟΥ - ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ - ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ - ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ)

3,00  
+

3,00  
+

5,00  
+

6,50  
+

1,80  
+

4,50  
+

2,90  
Έμβλημα σε μορφή θυρεού έτοιμο με velcro όλο κέντημα με εξαιρετική λεπτομέρεια που αντικαθιστά τις σημαίες στις επίσημες στολές 8Β και τη στολή εκστρατείας του στρατού.

4,00  
+


7,50  
Μεταλλικό σήμα για εργαζομένους σε εταιρίες Security. Σήμα σε ασημένια απόχρωση για σεκιουριτάδες αναγράφει SECURITY OFFICER.
+


2,00  
Κεντημένο σήμα Security. Ραφτό σήμα SECURITY. Υψηλή ποιότητα κεντήματος σε πολύ χαμηλή τιμή.
+

3,00  
Σήμα για εργαζομένους σε εταιρίες Security. Σήμα σε ζευγάρι τύπου "τόξο" με γράμματα λευκού χρώματος, αναγράφεται "ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ". Με velcro στην πίσω μεριά για εύκολη προσαρμογή.
+

3,00  
Σήμα για εργαζομένους σε εταιρίες Security. Σήμα σε ζευγάρι τύπου "τόξο" με γράμματα κίτρινου χρώματος, αναγράφεται "Security". Με velcro στην πίσω μεριά για εύκολη προσαρμογή.
+

3,00  
Σήμα για εργαζομένους σε εταιρίες Security. Σήμα σε ζευγάρι τύπου "τόξο" με γράμματα λευκού χρώματος, αναγράφεται "Security". Με velcro στην πίσω μεριά για εύκολη προσαρμογή.
+

1,00  
Σήμα πέτου για τους υπαξιωματικούς της πυροσβεστικής. Είναι κεντημένο και φέρει velcro για να μπορεί να προσθαφαιρείτε εύκολα.
+1,50  
Σήμα Ελληνικής σημαίας με velcro για τη στολή εκστρατίας. Οι διαστάσεις της είναι 6.0(w)* 4.5(h)cm
+

3,90  
Σήμα Ελληνικής σημαίας χωρίς velcro για τη στολή εκστρατείας που απεικονίζει επάνω στην σημαία ξηράς την Αγία Βαρβάρα προστάτιδα του Πυροβολικού. Έχει κατασκευαστεί εξ' ολοκλήρου από κέντημα με εξαιρετική λεπτομέρια και χρυσοκλωστή που δίνει κύρος στο σήμα. Το τελείωμα του περιμετρικά...
1 2