ΑΕΡΟΒΟΛΟ ASG DAN WESSON 2.5" CO2 BBs ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΟ 4.5mm

138,00
Σύντομη Περιγραφή:
Αεροβόλο περίστροφο με αμπούλες CO2 ASG DAN WESSON 2.5". Εντυπωσιακό και συμπαγές αεροβόλο περίστροφο εξαιρετικό για σκοποβολή. Το ASG DAN WESSON 2,5" είναι ένα αεροβόλο περίστροφο που διαθέτει άδεια από την εταιρεία, προσφέρει ρεαλιστική διασκέδαση σκοποβολής σε ένα εύχρηστο μέγεθος....
+

Αεροβόλο περίστροφο με αμπούλες CO2 ASG DAN WESSON 2.5".

Εντυπωσιακό και συμπαγές αεροβόλο περίστροφο εξαιρετικό για σκοποβολή.

Το ASG DAN WESSON 2,5" είναι ένα αεροβόλο περίστροφο που διαθέτει άδεια από την εταιρεία, προσφέρει ρεαλιστική διασκέδαση σκοποβολής σε ένα εύχρηστο μέγεθος.
Έχει αυθεντικές σημάνσεις και έναν αύξοντα αριθμό σφραγισμένο στο πλαίσιο.

Το αεροβόλο διαθέτει σύστημα σκανδάλης διπλής ενέργειας και ρυθμιζόμενο κλισιοσκόπιο για επιπλέον ρεαλισμό και ακρίβεια.
Το περίστροφο Dan Wesson είναι κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από μέταλλο, εκτός από την εργονομική λαβή που κατασκευάζεται από σκληρό πλαστικό ABS.

Η αμπούλα CO2 (12γρ) αποθηκεύεται στην λαβή και είναι εύκολα προσβάσιμη από την συρόμενη πίσω λαβή - εύκολο σύστημα φόρτισης.

Κάθε ένα από τα 6 φυσίγγια δέχεται ένα ατσάλινο μπιλάκι 4.5mm (ΒΒ) και τοποθετείται στον μεταλλικό μύλο που περιστρέφεται μετά από κάθε βολή.
Το περίστροφο συνοδεύεται από ταχυγεμιστήρα, 6 φυσίγγια και ράγα weaver.

Χαρακτηριστικά αεροβόλου περίστροφου ASG DAN WESSON

0.177" (4.5mm)
318 fps
4-Medium-High
2.5"
8.27"
6
Smoothbore
Blade
Adjustable for windage and elevation
Weaver mounts
None
Plinking/Fun
Revolver
Manual
CO2
Repeater
Double-action and single-action
Metal/ABS plastic
Pistol
0.75 Kg

Με το συγκεκριμένο αεροβόλο της ASG δώρο ένα κουτί 350 BBs, 5 αμπούλες και 20 χάρτινους στόχους.

Προϋποθέσεις Αγοράς

Για την αγορά ενός αεροβόλου Όπλου (Πιστολιού ή Τυφεκίου) ο υποψήφιος αγοραστής πρέπει να έχει κλείσει το 18ο 'ετος της ηλικίας του και να είναι μόνιμος κάτοικος χώρας της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Οπότε απαραίτητη προϋπόθεση πριν την εκτέλεση της παραγγελία θα σας ζητήσουμε την επίδειξη της αστυνομικής σας ταυτότητα.

Οι πελάτες αγόρασαν επίσης