ΑΕΡΟΒΟΛΟ ASG CZ SHADOW 2 FULL METAL BLOWBACK 4.5mm

Κατασκευαστής:
214,90
Τιμή Τιμοκαταλόγου: 224,00
Σύντομη Περιγραφή:
Αεροβόλο πιστόλι από την ASG CZ SHADOW 2 FULL METAL BLOWBACK 4.5mm. Το ποιο διάσημο πιστόλι σκοποβολής μετά απο μεγάλη αναμονή τώρα και σε έκδοση Co2 4.5mm. Εξ ολοκλήρου μεταλλικό πιστόλι με παλινδρόμηση κλείστρου, ομοίωμα του πραγματικού CZ Shadow 2. Λειτουργεί με αμπούλα Co2 την οποία...
19485
+

Αεροβόλο πιστόλι από την ASG CZ SHADOW 2 FULL METAL BLOWBACK 4.5mm.

Το ποιο διάσημο πιστόλι σκοποβολής μετά απο μεγάλη αναμονή τώρα και σε έκδοση Co2 4.5mm.

Εξ ολοκλήρου μεταλλικό πιστόλι με παλινδρόμηση κλείστρου, ομοίωμα του πραγματικού CZ Shadow 2. Λειτουργεί με αμπούλα Co2 την οποία δέχεται στη γεμιστήρα και ρίχνει ατσάλινα μπιλάκια 4.5mm. Εχει μπροστινο σκοπευτικό οπτικής ίνας, ενώ το κλισιοσκόπιο είναι iron sight και ρυθμίζει.

Η ασφάλειά του είναι αμφιδέξια και βρίσκεται στο πίσω μέρος του μηχανισμού. Η σκανδάλη του είναι διπλής ενέργειας και το κουμπί απελευθέρωσης της γεμιστήρας είναι ρυθμιζόμενο. Τέλος κάτω από την κάνη διαθέτει ράγα 20mm για υποδοχή παρελκομένων.

Χαρακτηριστικά

  • Μήκος:215mm/8.5inch
  • Μήκος κάνης:95mm/3.7inch
  • Χωρητικότητα Γεμιστήρα:18 Rounds
  • Ταχύτητα:87ms/285fps
  • Βάρος:1230gr/2.7lb
  • Ενέργεια:1.35 joule
Κατασκευαστής:
ASG

Προϋποθέσεις Αγοράς

Για την αγορά ενός αεροβόλου Όπλου (Πιστολιού ή Τυφεκίου) ο υποψήφιος αγοραστής πρέπει να έχει κλείσει το 18ο 'ετος της ηλικίας του και να είναι μόνιμος κάτοικος χώρας της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Οπότε απαραίτητη προϋπόθεση πριν την εκτέλεση της παραγγελία θα σας ζητήσουμε την επίδειξη της αστυνομικής σας ταυτότητα.