Σχετικά με την εταιρεία μας

Στρατιωτικά είδη - Αεροβόλα - Καραμπίνες - Αλεξίσφαιρα Γιλέκα - Bsst - 5.11 Tactical

Η εταιρία μας με έδρα το κομβικότερο σημείο του εμπορίου, το λιμάνι του Πειραιά, λειτουργεί τα τελευταία 65 χρόνια και είναι μια αμιγώς οικογενειακή επιχείρηση. Τα τελευταία 6 χρόνια υπό τη διεύθυνση του κ. Γεωργακόπουλου Φωτίου το specialforces.gr έγινε πραγματικότητα.

Το αντικείμενο της εταιρίας μας είναι η εισαγωγή καθώς και η χονδρική και λιανική εμπορία στρατιωτικων ειδων και προϊόντων διαφόρων κατηγοριών όπως: Ένδυση, αξεσουάρ Σωμάτων Ασφαλείας/Στρατού, αλεξίσφαιρα γιλέκα, σήματα/σημαίες, είδη κυνηγίου, αεροβόλα όπλα, ατομικός οπλισμός και πυρομαχικά.

Σκοπός μας είναι η άρτια κάλυψη των επιχειρησιακών αναγκών των Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων.
Πρωταρχικός μας στόχος είναι η εταιρία μας να βρίσκεται πάντα στο προσκήνιο, ενημερωμένη και ικανή να προσφέρει ανταγωνιστικά προϊόντα και να παραμείνει ο ιδανικός συνεργάτης και προμηθευτής επιχειρήσεων και ιδιωτών πελατών με πραγματικές επιχειρησιακές ανάγκες.

Η εταιρεία SPECIALFORCES.GR βρίσκεται συνεχόμενα μαζί σας από τις 09:30 εώς 20:00. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε διευκρίνηση ή απορία στο τηλ 0030 210 4174784 - 212 1019693. Γνωρίστε την και από κοντά. Φυσικά από το δικτυακό μας τόπο τα προϊόντα μας είναι διαθέσιμα 24 ώρες το 24ωρο.