Τσάντα 5.11 Tactical Patrol Ready 59012

Κατασκευαστής:5.11 Tactical
71,90
Τιμή Τιμοκαταλόγου: 79,95
Σύντομη Περιγραφή:
Σακίδιο της 5.11 Tactical Patrol Ready - Υπηρεσιακή βαλίτσα για μεταφορά ρούχων και εξοπλισμού (59012) Μια τσάντα περιπολίας για να έχετε συνέχεια μαζί όλα τα υπηρεσιακά σας είδη, εξοπλισμού ή ένδυσης και να έχετε άμεση πρόσβαση σε αυτά. Το σακίδιο της 5.11 Tactical Patrol Ready είναι η...
59012
+

Σακίδιο της 5.11 Tactical Patrol Ready - Υπηρεσιακή βαλίτσα για μεταφορά ρούχων και εξοπλισμού (59012)

Μια τσάντα περιπολίας για να έχετε συνέχεια μαζί όλα τα υπηρεσιακά σας είδη, εξοπλισμού ή ένδυσης και να έχετε άμεση πρόσβαση σε αυτά. Το σακίδιο της 5.11 Tactical Patrol Ready είναι η ιδανική βαλίτσα για αξιωματικούς περιπολίας, για πλήρωμα περιπολικού, ακόμα και για περιπτώσεις υπηρεσιακού ταξιδιού. Διαθέτει ρυθμιζόμενο κεντρικό διαμέρισμα για να διαχωρίζει τον εξοπλισμό σας και να τον κατανέμετε πλήρως οργανωμένα. Επίσης έχει αποσπώμενο ιμάντα ώμου για να μπορείτε να την μετακινείτε σε περίπτωση που το βάρος της είναι μεγάλο λόγω του εξοπλισμού που θα έχετε αποθηκεύσει αλλά και για άμεση μεταφορά του αν το χρειαστείτε. Η τσάντα 5.11 Tactical Patrol Ready διαθέτει τσέπες αποθήκευσης οργανωμένες με τέτοιο τρόπο και σε μέγεθος μεταφοράς των κοινών επιχειρησιακών - υπηρεσιακών εξαρτημάτων, όπως είναι οι σουγιάδες, γεμιστήρες, μπουκάλια νερού, στυλό ή ακόμα και κάποια ηλεκτρονική συσκευή (κινητό τηλέφωνο ή ασύρματο).

Η τσάντα της 5.11 Tactical Patrol Ready ειναι κατασκευασμένη από 600D ανθεκτικό πολυεστερικό υλικό παντός καιρού.

Αποδεδειγμένα σε όλες τις συνθήκες ανταποκρίνεται πλήρως αφου το ανθεκτικό υφάσμα κατασκευής έχει προτιμηθεί για αυτό τον σκοπό. Είναι ανθεκτική και γεροφτιαγμένη με εξωτερικές τσέπες που διαθέτουν μεγάλο χώρο αποθήκευσης,ωστόσο ότι δεν χωράει σε αυτές υπαρχει μεγάλος χώρος στο εσωτερικό για φύλαξη εξοπλισμού. Μπορεί να κατασκευάστηκε αρχικά για καθαρά Αστυνομική χρήση ,όμως έχει γίνει αρκετά δημοφιλής και ως μια μικρότερη range bag. Και εμείς σας την προσφέρουμε στις καλύτερες τιμές τις αγοράς.

  • Παντός καιρού 600D πολυεστερικό ύφασμα
  • 47x20.5x30.5 cm (κύριο διαμέρισμα)
  • Φερμουάρ YKK®
  • Διαφανή θήκη για ταυτότητα ή τα στοιχεία σας
Κατασκευαστής:
5.11 Tactical

Δείτε Ακόμη

Οι πελάτες αγόρασαν επίσης