ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΑ RED DOT

Σκοπευτικά Red Dot

Έφτασε η ώρα να βελτιώσουμε την σκοπευτική μας ικανότητα με νόμιμο τρόπο. Τώρα ο νόμος μας δίνει την δυνατότητα να αγοράσουμε σκοπευτικό βοήθημα Red Dot (ερυθράς κουκίδας) και να το τοποθετήσουμε νόμιμα στο κατεχώμενο πυροβόλο όπλο μας.

Απαραίτητες προϋποθέσεις είναι: α) για κυνηγετικό όπλο η άδεια κατοχής κυνηγετικού όπλου, η βεβαίωση αγοράς του βοηθήματος από το κατάστημα εμπορίας όπλων και η βεβαίωση από την ΣΚΟΕ ότι είστε ενεργός εγγεγραμμένος σκοπευτής και β) για πυροβόλο όπλο (πιστόλι ή τυφέκιο) η άδεια κατοχής σκοπευτικού όπλου, η βεβαίωση αγοράς του βοηθήματος από το κατάστημα εμπορίας όπλων και η βεβαίωση από την ΣΚΟΕ ότι είστε ενεργός εγγεγραμμένος σκοπευτής.

Τα ανωτέρω δικαιολογητικά τα υποβάλετε στο αρμόδιο τμήμα ασφαλείας της περιοχής σας.

H άδεια για το red dot που αφορά καραμπίνα βγαίνει από το αρμόδιο τμήμα ασφαλείας και η άδεια που αφορά σκοπευτικό όπλο από την αρμόδια αστυνομική διεύθυνση.

400,00  
Κατασκευαστής: SHIELD
Σκοπευτικό RED DOT SHIELD CQS, το ελαφρύτερο, μικρότερο αλλα και ανθεκτικότερο της κατηγορίας του, που επιτρέπει την πλήρη οπτική γωνία του στόχου. Έφτασε η ώρα να βελτιώσουμε την σκοπευτική μας ικανότητα με νόμιμο τρόπο. Τώρα ο νόμος μας δίνει την δυνατότητα να αγοράσουμε σκοπευτικό βοήθημα...
+

280,00  
Σκοπευτικό της εταιρείας SHIELD SMS (SHIELD MINISIGHT), για γρήγορη βολή και με τα δύο μάτια ανοιχτά,παρέχοντας μεγάλη περιφερειακή όραση. Χαρακτηριστικά Parallax free, clear polymer optic, which can withstand up to ten times greater shock impact than products using glass optics. Unlike...
+