Στρατιωτικά Είδη | Άρβυλα | Δίχτυα σκίασης | Αλεξίσφαιρα

Specialforces.gr - Επικοινωνια 2121019693 | 2104174784

Specialforces.gr - COURIER FIND ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ FIS COURIER ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ACS COURIER

Τώρα όλα τα προϊόντα μας διατίθενται και με ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ με αγορές άνω των 200,00€.

 

Πληροφορίες Αποστολής

ΝΕΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ SPECIAFORCES.GR

ΤΡΟΠΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ 

Για την ταχύτερη και ασφαλέστερη αποστολή των παραγγελιών σας  η εταιρία μας έχει επιλέξει τους εξής τρόπους: FIS Courier (συνεργαζόμενη με την ACS Courier), μεταφορική εταιρία, μέσα μαζικής μεταφοράς (ΚΤΕΛ, Ακτοπλοΐα).

Όλες οι παραγγελίες εκτελούνται από την εταιρία μας κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με εσάς τόσο για την επικύρωση αυτής όσο και για την ενημέρωσή σας σχετικά με τυχόν μη διαθεσιμότητα προϊόντων μας.

 

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ως χρόνος παράδοσης των παραγγελιών σας  από την ημέρα καταχώρισης αυτής ορίζεται:

Ø  Μία (1) εργάσιμη ημέρα για παραγγελίες εντός Αττικής

Ø  Μία (1) έως τέσσερις (4) εργάσιμες ημέρες για παραγγελίες στην επαρχεία

*Εξαιρούνται οι περιοχές οι οποίες χαρακτηρίζονται από τις συνεργαζόμενες εταιρίες μεταφορών (courier, ταχυδρομείο) ως δυσπρόσιτες, σε αυτές τις περιπτώσεις ο χρόνος παράδοσης διαφοροποιείται κατά μια (1) με δύο (2) εργάσιμες ημέρες.

 

ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ 

Η αποστολή παραγγελιών γίνεται χωρίς έξοδα αποστολής, ΔΩΡΕΑΝ:

  • Για παραγγελίες 90,00€ και άνω στην Αθήνα
  • Για παραγγελίες 160,00€ και άνω στην επαρχεία

 

  1. FIS Courier (Στην Αθήνα) 2,50 ευρώ εώς 3 κιλά+1,00 για κάθε επιπλέον κιλό (1-2 ημέρες, για παραγγελίες άνω των 90 Ευρώ - ΔΩΡΕΑΝ). ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ
  2. FIS Courier (Στην Επαρχία) 2,50 ευρώ εώς 2 κιλά+ 1,00 για κάθε επιπέον κιλό (1-3 ημέρες, για παραγγελίες άνω των 160 Ευρώ - ΔΩΡΕΑΝ)ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ
  3. Εξωτερικό και Κύπρος (9 Ημέρες) - 18,00 Ευρώ για δέμα εώς βάρους 3 κιλών και επιβάρυνση 3,00€ στο κάθε επιπλέον κιλό.(οι τιμές αυτές ισχύουν μόνο σε περίπτωση που η παραγγελία εχει εξοφληθεί με πιστωτική κάρτα ή εχει γίνει κατάθεση σε λογαριασμό της εταιρείας.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Oι αντικαταβολές χρεώνονται επιπλέον 2,00 Ευρώ.

*Οι αποστολές παραγγελιών στο εξωτερικό εκτελούνται εφόσον οι παραγγελίες έχουν εξοφληθεί είτε με πιστωτική κάρτα είτε με κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας μας.

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΦΥΣΙΓΓΙΩΝ

Η αποστολή φυσιγγίων γίνεται αποκλειστικά κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με την εταιρία μας ώστε να γίνεται γνωστό σε εσάς το κόστος και ο τρόπος αποστολής τους.

Stay Connected

Εισάγετε το email σας για να λαμβάνετε τις προσφορές και τα νέα μας!